“Moara sperantelor merge de mii de ani”

$0

Campaign Target

2

Donations
Donated 0%
$0 to go

“Moara sperantelor merge de mii de ani”

De curând în grija noastră mai sunt două familii. Este vorba despre două surori și copiii acestora. Una dintre surori are un băiat de 10 ani, iar cea de-a doua are două fete de 6, respectiv 12 ani. Ne-am mobilizat imediat în susținerea lor pentru că am văzut dorința de muncă în acele două mame tinere, care ar face orice pentru copiii lor, ca aceștia să-și depășească condiția, să beneficieze de educație și de o viață mai bună.

Am fost impresionați pentru că atunci când ne-am întâlnit prima dată singurul lucru pe care ni l-au solicitat a fost acela de a le ajuta cu cele necesare pentru școală. Își doreau din tot sufletul ca și copiii lor să poată sta mândri în rând cu toți ceilalți copii la școală, îmbrăcați curat și corespunzător, cu toate cele necesare, fără să mai fie afectați de micile răutăți inerente ale copiilor, făcute la adresa lor.

Această dorință le-am îndeplinit-o și îi vom susține și în continuare cu ce va mai fi nevoie. Cu siguranță vom fi cu ochii și pe rezultatele lor școlare și îi vom răsplăti pentru munca lor.

Finanțarea este asigurată doar din sponsorizări și donații, atât în bani cât și în produse și bunuri. Sunt foarte multe acțiuni pe care ni le propunem în legătură cu aceaste două familii, care se vor putea realiza în funcție de fondurile pe care vom reuși să le atragem.

Dacă doriți să vă implicați în susținerea acestor familii sunteți oricând și în orice măsură bine veniți să o faceți. Vă stăm la dispoziție oricând cu mai multe detalii.