Ajuti tu, te ajuta si altii pe tine

$0

Campaign Target

0

Donations
Donated 0%
$0 to go

Ajuti tu, te ajuta si altii pe tine

Echipa Alter Prometeu are plăcerea de a vi-l prezenta pe Antonio. Până acum trei luni, Antonio, care are 15 ani, era un copil vesel și năzdrăvan ca orice băiat de vârsta lui. Mergea la școală, avea antrenamente de fotbal, ieșea cu băieții în parc la joacă și așa mai departe.

Antonio locuiește împreună cu mama sa, într-o locuință socială. Aceasta s-a străduit întotdeauna să facă în așa fel încât Antonio să nu sufere foarte tare din cauza neajunsurilor și problemelor financiare, drept pentru care avea două joburi, reușind astfel să-i ofere un trai decent fiului ei. Din păcate, datorită unor probleme grave de sănătate și suprasolicitării, mama sa s-a operat de coloană acum trei luni și de atunci viața lui Antonio s-a schimbat radical în rău. Mama sa este de trei luni la pat, iar perspectivele nu arată încă foarte bine pentru aceștia. Antonio a trebuit din păcate să se maturizeze peste noapte și am toată admirația pentru el cum a reușit să preia problemele lor și să se transfrome peste noapte în bărbatul casei. Veniturile lor sunt zero in momentul de față si evident ca s-a renunțat la toate activitățile extrașcolare sau orice altceva se întreprinde într-o familie normală.

Suntem foarte fericiți să putem susține această familie. Suntem alături de ei cu alimente, îmbrăcăminte, bani pentru achitarea tuturor cheltuielilor. Am contribuit la diverse cheltuieli pentru ca Antonio să poată participa împreună cu colegii de clasă la diverse activități și ne-am dori să reușim să-l ajutăm să-și poată relua și antrenamentele de fotbal. Până la urmă este doar un copil, care din când în când trebuie să aibă parte de copilărie. Dacă doriți să îl ajutați pe Antonio vă rugăm să o faceți din toată inima pentru că este un copil extraordinar.

Cu siguranță ar fi foarte bucuros și iar prinde foarte bine un echipament de fotbal, pantofi de sport și un training, având în vedere că i-am promis că vom face tot ce putem să-i achităm cotizația pentru antrenamentele de fotbal. Merită tot sprijinul nostru și vă mulțumim pentru orice ajutor.