“Placerea cea mai delicata este sa faci placere altuia”

$0

Campaign Target

1

Donations
Donated 0%
$0 to go

“Placerea cea mai delicata este sa faci placere altuia”

Tot de curând în grija noastră se mai află o familie cu un băiat de 10 ani. Am fost foarte impresionați de acest băiat, care era extrem de bucuros și nerăbdător să înceapă școala.

Ne-am mobilizat imediat în susținerea acestui băiat pentru că, din păcate, în rândul acestor familii nevoiașe abandonul școlar din lipsă de bani, este foarte mare și dorim cu orice preț să susținem acești copii, în special atunci când ei își doresc cu atâta ardoare să meargă la școală.

Cu siguranță sprijinul nostru nu se oprește aici, iar această familie, ca și celelalte, care se află în grija noastră, vor beneficia de sprijinul nostru și cu alimente, îmbrăcăminte și ceea ce va mai fi necesar.

Finanțarea este asigurată doar din sponsorizări și donații, atât în bani cât și în produse și bunuri. Sunt foarte multe acțiuni pe care ni le propunem în legătură cu această familie, care se vor putea realiza în funcție de fondurile pe care vom reuși să le atragem.

Dacă doriți să vă implicați în susținerea acestei familii sunteți oricând și în orice măsură bine veniți să o faceți. Vă stăm la dispoziție oricând cu mai multe detalii.