“Banii cheltuiti pe un singur viciu, hranesc doi copii”

$0

Campaign Target

2

Donations
Donated 0%
$0 to go

“Banii cheltuiti pe un singur viciu, hranesc doi copii”

Un alt caz al Asociației noastre este o mamă de etnie romă a 6 copii. Ceea ce am apreciat extrem de mult la această doamnă este îndârjirea și determinarea acesteia. O femeie extrem de bătăioasă, care își dorește o viață mai bună și alte condiții de trai pentru copiii ei. Iar pentru deviza aceasta luptă în fiecare zi, încercând să depășească greutățile vieții de zi cu zi și piedicile sistemului de stat. Cu foarte mare greutate a reușit să-și înscrie copiii la grădiniță, respectiv la școală și din păcate se confruntă cu foarte mari probleme să-și susțină copiii în școală, în ciuda faptului că rezultatele copiilor ei la școală sunt destul de bune.

Pentru această familie Asociația Alter Prometeu asigură alimente de bază și îmbrăcăminte. Este foarte important ca această doamnă să fie susținută pentru a-și putea ține copiii în continuare într-un sistem educațional și să depunem eforturi împreună ca aceștia să nu ajungă ca mulți alții pe stradă. Orice fel de ajutor din partea noastră pentru această familie numeroasă este inimaginabil de important.

Finanțarea este asigurată doar din sponsorizări și donații, atât în bani cât și în produse și bunuri. Sunt foarte multe acțiuni pe care ni le propunem în legătură cu această familie, care se vor putea realiza în funcție de fondurile pe care vom reuși să le atragem.

Dacă doriți să vă implicați în susținerea acestei familii sunteți oricând și în orice măsură bine veniți să o faceți. Vă stăm la dispoziție oricând cu mai multe detalii.