“Nu e destul sa sti sa faci bine, ci trebuie sa-l si faci”

$0

Campaign Target

1

Donations
Donated 0%
$0 to go

“Nu e destul sa sti sa faci bine, ci trebuie sa-l si faci”

Altă familie pe care o susține Asociația Alter Prometeu este cea formată din mama de 36 de ani și cei doi copii, o fetiță de 1 an și 5 luni și un băiat de 8 ani.

Cand ni s-a prezentat acest caz, am fost foarte mișcați și emoționați, mai ales că majoritatea persoanelor implicate în Asociație sunt mame și au înțeles suferința acestei mame. Aceasta a fost gonită de acasă de soțul ei, fără copii și am întâlnit-o în adăpostul oferit de Asociația ADRA. Primul lucru pe care Asociația noastră la făcut, a fost să-i ofere o locuință acestei doamne. Ea este în curs de divorț de soțul ei și se luptă pentru custodia copiilor. În acest sens am sprijinit-o în fața autorităților, în primul rând în fața celor de la protecția copilului și autorităților de asistență socială pentru a putea dovedi că are posibilitatea de a-și îngriji în condiții decente copiii. Scopul nostru principal a fost acela de a vedea acei copii din nou lângă mama lor, după care plângeau în fiecare noapte.

Pe lângă faptul că situația financiară a acestei familii este extrem de grea, mai există și probleme de ordin medical cu băiatul cel mare. Acesta are un handicap locomotor și de vorbire și necesită îngrijiri speciale, în cadrul unei școli speciale.

Copiii sunt neglijați în momentul de față de către tată, iar mama, cu ajutorul nostru, face toate eforturile posibile să primească cât mai repede copiii.

Finanțarea este asigurată doar din sponsorizări și donații, atât în bani cât și în produse și bunuri. Sunt foarte multe acțiuni pe care ni le propunem în legătură cu această familie greu încercată, care se vor putea realiza în funcție de fondurile pe care vom reuși să le atragem.

Dacă doriți să vă implicați în susținerea acestei familii sunteți oricând și în orice măsură bine veniți să o faceți. Vă stăm la dispoziție oricând cu mai multe detalii.