“Cel mai frumos dar facut cuiva este speranta”

$0

Campaign Target

2

Donations
Donated 0%
$0 to go

“Cel mai frumos dar facut cuiva este speranta”

Un alt caz de care se ocupă Asociația Alter Prometeu îl reprezinta o familie compusă din mama de 25 de ani și fiica ei de 4 ani.

Din păcate fetița are probleme grave de sănătate și până la această vârstă a trecut deja prin prea multe greutăți și suferințe. Este o mână de om, care a trecut prin 2 operații pe cord efectuate în Germania, pentru că respectiva intervenție chirurgicală nu s-a putut efectua în România. Din nefericire, pe parcursul celei de-a doua intervenții chirurgicale au apărut niște complicații, iar fetiței a trebuit să i se pună un stimulator cardiac.

Acel stimulator cardiac o ține pe fetița noastră în viață, iar pentru ca viața ei să nu fie pusă în pericol trebuie să meargă la fiecare 6 luni în Germania pentru investigații și controale medicale periodice. Este extrem de trist și de greu de conceput ca viața unui copil nevinovat să depindă de schimbatul la timp al unei baterii, iar ca părinte să trăiești veșnic cu frică, neștiind dacă de la un control la altul reușești să strângi suma fabuloasă de bani atât de necesară copilului tău ……

Dat fiind faptul că fetița necesită îngrijire aproape non-stop, o împiedică pe mamă să aibă un loc de muncă. În aceste condiții ele se descurcă foarte greu, iar Asociația Alter Prometeu încearcă să le fie aproape atât cu banii necesari pentru deplasările în Germania, cât și cu alimente și îmbrăcăminte.

Finanțarea este asigurată doar din sponsorizări și donații, atât în bani cât și în produse și bunuri. Sunt foarte multe acțiuni pe care ni le propunem în legătură cu această familie greu încercată, care se vor putea realiza în funcție de fondurile pe care vom reuși să le atragem.

Dacă doriți să vă implicați în susținerea acestei familii sunteți oricând și în orice măsură bine veniți să o faceți. Vă stăm la dispoziție oricând cu mai multe detalii.

  • operatia germania