Fiind o organizație non-profit, resursele noastre sunt limitate, iar majoritatea proiectelor noastre sunt realizate prin sponsorizări și donații.

Poți ajuta într-un mod semnificativ printr-un gest, care nu te costă nimic. Direcționează 2% din impozitul datorat statului către Asociația ”Alter Prometeu” și poți susține astfel cazuri sociale importante derulate de către Asociație. Scopul principal al Asociației este acela de a susține educația în rândul copiilor, dacă dorințele noastre coincid, te invităm să ni te alături. Suntem deschiși oricăror propuneri de parteneriat sau colaborare venite din partea companiilor, care doresc să se implice în proiecte sociale dedicate copiilor.

În acest sens trebuie completat formularul 200 sau 230, care se depune în luna Mai pentru exercițiul financiar precedent la Administrația Financiară.

(Formularele se depun personal la directia de finante de care apartine cu domiciliul contribuabilul sau se trimit prin posta cu scrisoare recomandata, pana la data de 25 mai.

FORMULARUL 230 -pentru persoane fizice cu venituri salariale

 https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/cerere_230_2014.pdf

 – FORMULARUL 200 -pentru persoane fizice cu profesii liberale sau alte venituri extra – salariale.

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/180_Nota_certificare.pdf

 

Denumirea Asociației: Asociația Alter Prometeu

Cod de înregistrare fisclaă: 33595622
Adresa: Eroilor 158B, Voluntari, județul Ilfov
Banca: BCR
Cont bancar RON: RO12 RNCB 0093 1441 0937 0001
Cod SWIFT: RNCB RO BU
Cod BIC: RNCB